Τσάμπι Αλόνσο: Έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του για τη Ρεάλ!

Νίκος Κικίδης
Φαβορί για τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο

bet365

Ειδική ρήτρα αποδέσμευσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να υπάρχει στο συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο με τη Λεβερκούζεν, η οποία κυμαίνεται στα 15-18 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα σε διάρκεια ενός χρόνου ο Τσάμπι Αλόνσο έχει καταφέρει να εξελιχθεί στο πιο υποσχόμενο όνομα στον χώρο της προπονητικής! Ο παλαίμαχος μέσος την περσινή περίοδο μάζεψε τα κομμάτια μιας διαλυμένης Λεβερκούζεν και από την ζώνη του υποβιβασμού την έβγαλε Ευρώπη, όμως τα κατορθώματά του συνεχίστηκαν με μεγαλύτερο ρυθμό τη φετινή περίοδο.

Με ρεκόρ 31 βαθμών στις πρώτες 11 αγωνιστικές, η Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο ισοφάρισε το κορυφαίο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Bundesliga, σε μια ακόμα τρανή απόδειξη της τρομερής δουλειάς του 41χρονου τεχνικού.

Όπως είναι φυσιολογικό το όνομά του έχει συνδεθεί με τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης ενόψει του καλοκαιριού, με το γερμανικό «Süddeutsche Zeitung» να παρέχει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα οι Γερμανοί αποκαλύπτουν πως στο συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο έχει τοποθετηθεί ειδική ρήτρα αποδέσμευσης αποκλειστικά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κυμαίνεται σε ένα ποσό μεταξύ 15-18 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά τους οι Μαδριλένοι φαίνεται να τον έχουν ξεχωρίσει ως τον εκλεκτό που θα αναλάβει την διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει τη θητεία του στη Βασίλισσα το καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα