Σοσιεδάδ - Σεβίλλη 2-1: Άλμα πεντάδας για τους Βάσκους

Νίκος Κικίδης
Σοσιεδάδ - Σεβίλλη 2-1: Άλμα πεντάδας για τους Βάσκους

bet365

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος η Σοσιεδάδ λύγισε τη Σεβίλλη με 2-1 και πάτησε στην πρώτη πεντάδα. Αποβλήθηκαν Σέρχιο Ράμος και Χεσούς Νάβας πριν από τη λήξη.

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η Σοσιεδάδ, η οποία με δυο γκολ στο πρώτο ημίωρο έχτισε βάσεις νίκης απέναντι σε μια Σεβίλλη (2-1) που ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες εξαιτίας των αποβολών των Σέρχιο Ράμος και Χέσους Νάβας στο 88΄.

Μόλις στο 3΄το αυτογκόλ του Ντμίτροβιτς έβαλε σε θέση οδηγού τους Βάσκους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 22΄με τρομερό γκολ του Σαντίκ.

Στο δεύτερο μέρος ο Εν Νεσίρι είχε... άγριες διαθέσεις, καθώς μείωσε στο 60΄και απείλησε με δοκάρι για την ισοφάριση, δίχως ωστόσο να το καταφέρνει. Στο 88΄ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε μαζί με τον... Χέσους Νάβας, με την Σοσιεδάδ να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα των τελευταίων λεπτών και να σφραγίζει το τρίποντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα