Μπαρτσελόνα: «Τρέχει» για Ατλέτικο ο Τερ Στέγκεν

Μπαρτσελόνα: «Τρέχει» για Ατλέτικο ο Τερ Στέγκεν

Newsroom
ter_stegen_barca

bet365

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν στο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκτός προπονήσεων της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ο υπαρχηγός των «μπλαουγκράνα» εξακολουθεί να έχει τις ενοχλήσεις στη μέση, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε με την εθνική ομάδα της Γερμανίας κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Γερμανός τερματοφύλακας κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς η κατάσταση του αναμένεται να εξεταστεί πάλι σήμερα, αλλά και αύριο. Ο Τερ Στέγκεν αναμένεται να προσπαθήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή, με τον Τσάβι να ευελπιστεί να έχει τον βασικό του τερματοφύλακα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος».

Στα τελευταία δύο παιχνίδια της Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε στην εστία ο Πένια, με τον νεαρό Ισπανό να δέχεται γκολ τόσο απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όσο και κόντρα στην Πόρτο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα