Μπαρτσελόνα: Η Ατλέτικο Παραναένσε ανακοίνωσε την... πρόωρη αποχώρηση του Ρόκε

Μπαρτσελόνα: Η Ατλέτικο Παραναένσε ανακοίνωσε την... πρόωρη αποχώρηση του Ρόκε

Βασίλης Μπαλατσός
Στην Μπαρτσελόνα ο Βίτορ Ρόκε, στα 500 εκατ. ευρώ η ρήτρα του

bet365

Η Ατλέτικο Παραναένσε ανακοίνωσε πως το ματς του Ρόκε με τη Σάντος θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Βραζιλιάνου πριν πάει στην Μπαρτσελόνα, κάνοντας επί της ουσίας γνωστό πως ο νεαρός θα φύγει τον Ιανουάριο.

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για... πρόωρη άφιξη του Βίτορ Ρόκε στην Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνονται! Η Ατλέτικο Παραναένσε ανακοίνωσε πως το παιχνίδι με τη Σάντος θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς του νεαρού επιθετικού πριν φύγει για την Ευρώπη για λογαριασμό των Καταλανών.

Οι Μπλαουγκράνα είχαν κλείσει ήδη τη συμφωνία με τους Βραζιλιάνους για την απόκτηση του 18χρονου φορ από το καλοκαίρι του 2024, αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ, όμως εν τέλει θα τον κάνουν δικό τους πέντε μήνες νωρίτερα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Ρόκε θα ταξιδέψει για την Βαρκελώνη στις 28 Δεκεμβρίου.

Στην τελευταία του σεζόν στην χώρα του είχε 21 γκολ και οκτώ ασίστ σε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα