Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλμερία 2-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Ροχιμπλάνκος

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Αλμερίας στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», με σκορ 2-1.

Επιστροφή στα τρίποντα για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μια αγωνιστική μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν της Αλμερίας στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με 2-1 και έπιασαν τους Καταλανούς στους 34 βαθμούς. Οι τρίτοι Κολστονέρος βρίσκονται στην 3η θέση στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Στην τελευταία θέση οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις πόντους.

Μόλις στο 6' ο Γκριεζμάν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 17' o Άλβαρο Μοράτα άνοιξε το σκορ και στο 22' ο Άνχελ Κορέα έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στους Μαδρινέλους.

Στο 62' οι ουραγοί μείωσαν το σκορ με τον Μπαπτίστ και μπήκαν στο ματς. Οι Ροχιμπλάνκος... αγχώθηκαν και δέχτηκαν φάσεις, όμως ο Όμπλακ ήταν εκεί και με τις επεμβάσεις του έβαλε την υπογραφή του στο τρίποντο της Ατλέτικο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα