Ρεάλ Μαδρίτης: Μια ανάσα από την ανανέωση του Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Μια ανάσα από την ανανέωση του Αντσελότι

Ανδρέας Σουλάι
Αντσελότι

bet365

Πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι

Συνεχίζουν να γράφουν με σιγουριά για την παραμονή του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης οι Ισπανοί. Παρότι στη Βραζιλία τονίζουν ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη πει το «ναι» στην ομοσπονδία της χώρας για την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο», οι Ίβηρες εξακολουθούν να τονίζουν ότι ο «Καρλέτο» θα παραμείνει στη Μαδρίτη.

Μένει στη Μαδρίτη ο Αντσελότι

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «Marca», ο Αντσελότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί τονίζουν ότι παρά την πρόταση της Βραζιλίας, ο Αντσελότι είχε θέσει εξ αρχής την παραμονή του στη Ρεάλ ως προτεραιότητα και απλώς περίμενε την πρόταση της Βασίλισσας, η οποία φέρεται να την έχει καταθέσει ήδη.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ο έμπειρος Ιταλός προπονητής θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μαδρίτης, με τον Αντσελότι να αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες το νέο του συμβόλαιο με τη Βασίλισσα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα