Σεβίλλη - Χετάφε 0-3: Διασυρμός και... κατρακύλα

Ιάσονας Θεριός
sevilla_sad

bet365

Αφού αποχαιρέτησε ολοκληρωτικά την Ευρώπη, η Σεβίλλη γνώρισε νέα εγχώρια ήττα, με τη Χετάφε να περνά εμφατικά από την έδρα της (3-0) και να την αφήνει δίχως νίκη στη La Liga για δέκατο διαδοχικό ματς.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σεβίλλη που μπλέκει ξανά στη μάχη της σωτηρίας και έχει ξεχάσει τη γεύση της νίκης! Οι Ανδαλουσιανοί, λίγες μέρες μετά τον ευρωπαϊκό τους αποκλεισμό, διασύρθηκαν εντός έδρας με τριάρα από τη Χετάφε και απογοήτευσαν ξανά.

Αυτό ήταν το δέκατο διαδοχικό παιχνίδι τους στη La Liga στο οποίο μένουν μακριά από τα τρίποντα, ενώ βρίσκονται πλέον στη 13η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές, όσους έχει και η 18η Κάντιθ.

Ο Μαγιοράλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Μαδριλένους στο 5ο λεπτό από την άσπρη βούλα, ενώ στο 37' ο Χάιμε Μάτα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 80' ο Γκρίνγουντ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» της Χετάφε και έγραψε το όνομά του στη νίκη που ανέβασε την ομάδα του Μπορδαλάς στην 8η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα