Λαπόρτα για Ρεάλ: «Είναι ντροπή αυτό που έγινε στο Μπερναμπέου»

Νίκος Κικίδης
Ο Λαπόρτα εξαπέλυσε βαριές κατηγορίες κατά της Ρεάλ

bet365

Αιχμές για τη διαιτησία του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία, άφησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, τονίζοντας πως είναι ντροπή ό,τι έγινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ντόρο έχει προκαλέσει η διαιτησία στην αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στην Αλμερία, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τρεις αποφάσεις που έγειραν στο τέλος την πλάστιγγα υπέρ των Μαδριλένων.

Η Αλμερία πάντως δεν ήταν η μοναδική που εξέφρασε τα παράπονά της για την διαιτησία, καθώς βροντερή ήταν και η στάση από την πλευρά της Μπαρτσελόνα. Σε πρώτο χρόνο ο Τσάβι εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο για μεροληψία υπέρ της Ρεάλ, ενώ τη σκυτάλη πήρε και ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Τζοάν Λαπόρτα.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε ντροπή τη διαιτησία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπεου» και κάλεσε τους διαιτητές να δείξουν καλύτερο επίπεδο.

«Ήταν ντροπή αυτό που έγινε στο Μπερναμπέου. Η διαιτητική ομάδα πρέπει να ανταποκρίνεται στην πίεση που επικρατεί αυτή τη σεζόν, αν δεν το κάνει είναι παραμέληση καθηκόντων» ήταν τα λόγια του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα