Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία: Η Επιτροπή Διαιτησίας παραδέχτηκε τα λάθη στο «Μπερναμπέου»

Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία: Η Επιτροπή Διαιτησίας παραδέχτηκε τα λάθη στο «Μπερναμπέου»

Βινίσιους

bet365

Τα λάθη των διαιτητών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» παραδέχτηκε η Επιτροπή της Διαιτησίας σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα. Φάουλ στο πέναλτι υπέρ της Ρέαλ, χέρι στο γκολ του Βινίσους.

Πρώτο θέμα εξακολουθεί να είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αλμερία σε όλα τα ισπανικά Μέσα. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τις παρεμβάσεις του VAR που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με τους Μερένγκες να επωφελούνται σε συγκεκριμένες φάσεις που καθόρισαν την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Larguero» η ισπανική Επιτροπή Διαιτησίας έχει ήδη παραδεχτεί τα λάθη των διαιτητών του αγώνα τα οποία καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Όπως αποκαλύπτει το ισπανικό Μέσο, η Επιτροπή στάθηκε σε δύο συγκεκριμένες φάσεις στις οποίες η Ρεάλ επωφελήθηκε για να φτάσει στην ανατροπή και στο «τρίποντο».

Η μια παραδοχή έχει να κάνει με το πέναλτι το οποίο κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης όπου σύμφωνα με τους Ισπανούς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον αμυντικό της Αλμερία. Η άλλη στιγμή που «κύκλωσε» η Επιτροπή Διαιτησίας έχει να κάνει με το γκολ του Βινίσιους το οποίο σήκωσε μεγάλη κουβέντα για το εάν ο Βραζιλιάνος σκόραρε με τον ώμο ή το χέρι του. Όσο για το ακυρωθέν γκολ της Αλμερία, οι αρμόδιοι αναφέρουν ότι σωστά δεν μέτρησε καθώς προηγήθηκε ξεκάθαρο φάουλ στον Τζουντ Μπέλινγκχαμ στην αρχή της φάσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα