Ντέκο: «Θα ήταν λάθος της Μπάρτσα να πουλήσει Ντε Γιονγκ και Αραούχο για να πάρει τον Μπαπέ»

Νίκος Κικίδης
mbappe_france

bet365

Εναντίον της μεταγραφής του Μπαπέ στη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο αθλητικός διευθυντής, Ντέκο, μιας και η άφιξη του Γάλλου θα σήμανε την αποχώρηση παικτών όπως οι Ντε Γιονγκ και Αραούχο.

Το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ κυριαρχεί για ακόμα ένα καλοκαίρι στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, με τον Γάλλο να είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του.

Ήδη τα δημοσιεύματα έχουν πάρει... φωτιά με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεπροβάλλει ως ξεκάθαρο φαβορί, αν και χωρίς υπογραφές όλα παραμένουν στον αέρα. Ένας προορισμός πάντως που μοιάζει άκυρος είναι εκείνος της Μπαρτσελόνα, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο, να βάζει φρένο σε ένα τέτοιο σενάριο.

Ερωτηθείς άλλωστε πάνω στην προοπτική της μεταγραφής του Γάλλου αστέρα, ο Πορτογάλος τόνισε πως θα ήταν λάθος για τη Μπαρτσελόνα να πουλήσει παίκτες όπως οι Αραούχο και Ντε Γιονγκ προκειμένου να αντέξει οικονομικά μια τέτοια επιχείρηση.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Μπαπέ. Θα ήταν λάθος να πουλήσουμε τον Ντε Γιόνγκ και τον Αραούχο. Θα ήθελα να βελτιώσω την ομάδα κι όχι να την κάνω χειρότερη. Νομίζω θα ήταν χειρότερο για την ομάδα αν έφευγαν Ντε Γιονγκ και Αραούχο για να έρθει ο Μπαπέ» τόνισε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα