Ξεκάθαρος ο Μπαπέ: «Θέλω μόνο Ρεάλ»

Ξεκάθαρος ο Μπαπέ: «Θέλω μόνο Ρεάλ»

mbappe_france_celebration

bet365

Μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει στο μυαλό του ο Κίλιαν Μπαπέ ο οποίος πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Κίλιαν Μπαπέ... the end. Η... σαπουνόπερα με πρωταγωνιστή τον Γάλλο σούπερ σταρ έληξε οριστικά το απόγευμα της Πέμπτης.. Όλα τα μεγάλα ξένα Μέσα και οι γνωστοί δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν την είδηση της απόφασης του Μπαπέ ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη γαλλική πρωτεύουσα, έπειτα από επτά χρόνια για να δοκιμάσει τον εαυτό του σε άλλες... πολιτείες.

Ωστόσο σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Μπαπέ έχει ήδη επιλέξει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η Μαδρίτη. Σύμφωνα με την «Marca» ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει στο μυαλό του μονάχα τη Ρεάλ Μαδρίτης και καμία άλλη ομάδα.

Η Ρεάλ ζήτησε εγγυήσεις και ο Μπαπέ τις έδωσε

Το μήνυμα της Ρεάλ ήταν ξεκάθαρο. Δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει ξανά σε μια σαπουνόπερα του Γάλλου. Ήθελε να βάλει ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση, είτε θετικό, είτε αρνητικό. Η Βασίλισσα είχε δώσει στον Μπαπέ deadline μέχρι τον Φλεβάρη και ο Γάλλος τελικά αποφάσισε.

Παράλληλα, πέρα από την απλή απάντηση η Ρεάλ ζήτησε και τις απαραίτητες εγγυήσεις, θέλοντας να αποφύγει ό,τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Ο Μπαπέ τις έδωσε. Έκανε ξεκάθαρη την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Ρεάλ από την επόμενη σεζόν και για αυτό γνωστοποίησε στον Αλ Κελαϊφί μέσα στον μήνα της deadline την απόφαση του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η υπόθεση αναμένεται να μπει σύντομα και στο τελικό της στάδιο. Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί πλέον είναι θέμα «πότε» και όχι «αν». Ο Μπαπέ αναμένεται να καταλήξει στη Μαδρίτη μετά από πολλές ανατροπές και σύμφωνα με την «Marca» αυτή τη φορά δεν πρόκειται να γίνει ξανά κάποια... μυθική ανατροπή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα