Μπαπέ: Το τρελό μπόνους υπογραφής που του έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με το BBC

Βασίλης Μπαλατσός
mbappe_france_celebration

bet365

Σύμφωνα με το «BBC» η Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε τρελό μπόνους υπογραφής στον Κιλιάν Μπαπέ ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα το πάρει σε βάθος πενταετίας.

Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να είναι από την επόμενη σεζόν ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι αποφασισμένος να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τη «Macrca» έχει ήδη υπογράψει με την Βασίλισσα για την επόμενη πενταετία.

Σύμφωνα με το «BBC» τα ποσά του deal... ζαλίζουν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του βρετανικού μέσου οι Μερένγκες πρότειναν μπόνους υπογραφής στον 25χρονο επιθετικό ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα του το καταβάλουν σε βάθος πενταετίας.

Με βάση το δημοσίευμα του «BBC» ο μισθός του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι 15 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2029. Με άλλα λόγια σε μια πενταετία στην ισπανική πρωτεύουσα ο Γάλλος θα πάρει από τη Βασίλισσα τουλάχιστον 225 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι πιθανό να ανακοινωθεί η συμφωνία μόλις μια εκ των δυο ομάδων μείνει εκτός Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα