Ρεάλ Μαδρίτης: Έξαλλοι στο Real Madrid TV, «ποιος ζήτησε να ακυρωθεί το γκολ; Το 2020/21 μάς στέρησαν το πρωτάθλημα»»

Newsroom
real madrid TV

bet365

Η επίσημη τηλεόραση της Ρεάλ Μαδρίτης «Real Madrid TV» αγανάκτησε με το γκολ που ακυρώθηκε από τον Λούκας Βάθκεθ στο ματς με τη Σεβίλλη.

Το γκολ του Λούκας Βάθκεθ που ακυρώθηκε έκανε έξαλλους τους σχολιαστές της τηλεόρασης της Ρεάλ Μαδρίτης. Σχολιάζοντας τις φάσεις μετά το παιχνίδι με τη Σεβίλλη (1-0), στάθηκαν στην απόφαση που πήρε ο Ντίας ντε Μέρα μετά την υπόδειξη του VAR.

Στο μάτι της καταιγίδας μετά την καταγγελία της Σεβίλλης, το RMTV δεν πτοήθηκε. «Δεν υπάρχει φάουλ και το κοινό είναι πολύ ξεκάθαρο», ήταν η πρώτη αντίδραση, όταν ο διαιτητής πήγε στο VAR, λίγο πριν ακυρωθεί το γκολ.

«Είναι τρομερό. Τέλος πάντων, ας προχωρήσουμε. Τι κρίμα! Τι διαιτησία έχουμε με τη Σεβίλλη. Έλα, όλο το χρόνο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει σχεδόν καμία επαφή», είπαν από το RMTV, που θυμήθηκαν προηγούμενες διαιτησίες κόντρα στη Σεβίλλη.

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν μας άφησαν να κερδίσουμε και τα λάθη σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά εμποδίζουν τη Ρεάλ να κερδίσει. Είμαστε όπως πάντα και το σοβαρό είναι η Ρεάλ Μαδρίτη βίντεο», καταγγέλλει το RMTV. «Το σοβαρό όμως είναι αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Αυτό που βιώνουμε είναι ντροπή. Το 2020-21 μας πήραν το πρωτάθλημα κόντρα στη Σεβίλλη και δεν ξέρω τι θέλουν τώρα», συνέχισαν.

«Βλέπουμε ποια είναι η τάση να σφυρίξεις σε αυτή τη Λίγκα. Από το γήπεδο και από το VAR φαίνεται ότι δεν είναι φάουλ, οπότε έχω το αμφιβολία για το ποιος καλεί τον διαιτητή, είτε ο Γκονζάλες Φουέρτες από το VAR, είτε από το διπλανό δωμάτιο είτε ο κ. Κανταλέχο [επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας] ή ο κ. Κλος Γκόμεζ [επικεφαλής του VAR] τον κάλεσε. Οι εικόνες επιβεβαιώνουν ότι η σκιά της καχυποψίας κρέμεται ξανά πάνω από το ισπανικό ποδόσφαιρο».

Θυμίζουμε ότι πριν το παιχνίδι, η Σεβίλλη με επίσημη ανακοίνωσή της, επανέλαβε την έντονη καταδίκη της για «αυτές τις συμπεριφορές και τις ενορχηστρωμένες εκστρατείες υπονόμευσης της εικόνας του επαγγέλματος του διαιτητή» από το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα