«Προτεραιότητα του Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα, θα την προτιμήσει αντί της Ρεάλ»

haaland_manchester_city

bet365

Σύμφωνα με τον πατέρα του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει θέσει ως προτεραιότητα τους «μπλαουγκράνα» και μάλιστα θα τους προτιμήσει εάν του γίνει πρόταση από την ομάδα της Βαρκελώνης και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ωστόσο οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να αλλάξουν σελίδα με την είσοδο στο νέο «Καμπ Νόου». Την ίδια ώρα στη Βαρκελώνη μιλούν συχνά-πυκνά για το... φλερτ με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής.

Δεν αποτελεί μυστικό ωστόσο ότι ο Χάαλαντ αποτελεί τον διακαή πόθο του Τζοάν Λαπόρτα, με τον Καταλανό διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Ραφαέλα Πιμέντα που εκπροσωπεί τον Νορβηγό.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πατέρα του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Μπόγιαν Κρκιτς, ο Χάαλαντ έχει θέσει ως προτεραιότητα τους «μπλαουγκράνα». Ο πατέρας του Μπόγιαν ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Μπαρτσελόνα ως σκάουτερ, τόνισε ότι ο Χάαλαντ θα προτιμήσει τους Καταλανούς εάν γίνει μεταγραφική μάχη ανάμεσα στην ομάδα της Βαρκελώνης και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει πρόταση «βόμβα» το καλοκαίρι του 2025 για τον Χάαλαντ αυξάνονται συνεχώς. Η «Mundo Deportivo» μάλιστα προχώρησε στην αποκάλυψη, τονίζοντας ότι το νέο «Καμπ Νόου» θα αλλάξει ραγδαία τα δεδομένα για την Μπαρτσελόνα, με τον Χάαλαντ να αναμένεται να αποτελέσει τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο των «μπλαουγκράνα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα