Μπαπέ: Αγοράζει την έπαυλη του Σέρχιο Ράμος στη Μαδρίτη αξίας 18 εκατ. ευρώ!

Μπαπέ - Σέρχιο Ράμος

bet365

Στη Μαδρίτη φαίνεται πως θα μετακομίσει ο Κιλιάν Μπαπέ τα επόμενα χρόνια, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Σέρχιο Ράμος για να αγοράσει την έπαυλή του στην ισπανική πρωτεύουσα αξίας 18 εκατ. ευρώ.

Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει ενημερώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο την Παρί Σεν Ζερμέν πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με πολλά Μέσα σε Ισπανία και Γαλλία να τονίζουν πως ο 24χρονος παράλληλα έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα πρόσφατο ρεπορτάζ από το ισπανικό «Vozpopuli» έρχεται να φουντώσει αυτά τα σενάρια, καθώς αποκαλύπτει πως ο Γάλλος σκοπεύει να γίνει κάτοικος Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Μπαπέ επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Παρί και άλλοτε αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, για την αγορά την έπαυλής του στην ισπανική πρωτεύουσα αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα δεν έγινε ως είθισται μέσω τρίτων προσώπων αλλά μεταξύ των παικτών, με τις δυο πλευρές τελικά να δίνουν τα χέρια για την έπαυλη την προηγούμενη εβδομάδα. «Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μάθαμε ότι η συμφωνία είχε κλείσει μεταξύ των παικτών» δήλωσε ο Γκονθάλο Λόπεθ Φαν Νταμ, διευθυντής εταιρείας που ειδικεύεται στην πώληση αποκλειστικών κατοικιών στη Μαδρίτη και μια από τις πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το «Vozpopuli».

Το Μέσο προσθέτει πως η ολοκλήρωση της αγοράς και σε νομικό πλαίσιο θα εξαρτηθεί και από την επισημοποίηση της μεταγραφής του Γάλλου στη Ρεάλ, η οποία για πολλά Μέσα στην Ιβηρική θεωρείται δεδομένη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα