Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 1-0: Τη λύγισε και κλειδώνει το Champions League

Νίκος Κικίδης
Ατλέτικο Μαδρίτης

bet365

Το γκολ του Ντε Πολ στο 84΄χάρισε ένα κομβικό τρίποντο στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε δύσκολα 1-0 της Θέλτα και αγκάλιασε την έξοδο στο Champions League.

Η έξοδος στο Champions League είναι πιο κοντά από ποτέ!. Αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στη Θέλτα, η Ατλέτικο τελικά πήρε την πολυπόθητη νίκη με γκολ στο φινάλε (1-0) και αποσπάστηκε στο +8 από τη Μπιλμπάο, εδραιώνοντας την παρουσία της στην πρώτη τετράδα.

Στο 14΄ο Ρικέλμε άγγιξε το προβάδισμα με δυνατό σουτ που εξουδετέρωσε ο Γκουάιτα, με τη Θέλτα να απαντάει στο β΄μέρος και σε δυνατό σουτ του Άσπας που εξουδετέρωσε ο Όμπλακ. Στο τελευταίο τέταρτο οι Μαδριλένοι ανέβασαν ρυθμούς , προειδοποίησαν για το γκολ και τελικά το βρήκαν με υπογραφή του Ντε Πολ που πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 (84΄).

Νωρίτερα η Κάντιθ επιβλήθηκε με 1-0 επί της Χετάφε και διατήρησε ζωντανές τις (ελάχιστες) ελπίδες παραμονής. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Αλκαράθ στο 35΄.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα