Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αλάμπα έκανε δεύτερη επέμβαση στο γόνατο και δεδομένα χάνει το EURO 2024

Αλάμπα
Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Νταβίντ Αλάμπα, έκανε αρθροσκόπηση στο γόνατο του και δεδομένα δεν θα είναι έτοιμος για να τεθεί στη διάθεση της Αυστρίας για το EURO 2024.

Ο Νταβίντ Αλάμπα είναι ένας εκ των τριών ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης που υπέστησαν ρήξη χιαστού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο έκαναν χειρουργείο τον περασμένο Αύγουστο και έχουν ήδη επιστρέψει εδώ και εβδομάδες στη δράση, ενώ ο Αυστριακός τραυματίστηκε τον Δεκέμβριο και δεδομένα θα έχανε όλη την υπόλοιπη σεζόν.

O 31χρονος αμυντικός και εκ των αρχηγών της Αυστρίας είχε λιγοστές πιθανότητες να προλάβει να τεθεί στη διάθεση του Ραλφ Ράνγκνικ για το EURO 2024, όμως πια... εξανεμίστηκαν. Σύμφωνα με τη Relevo ο Αλάμπα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο γόνατο την περασμένη Τετάρτη (8/5), καθώς έκανε αρθροσκόπηση στην χώρα του και πλέον η αποθεραπεία του θα πάει πιο πίσω και μένει να φανεί πότε θα καταφέρει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο Αλάμπα πριν τον τραυματισμό του πρόλαβε να κάνει 17 συμμετοχές και έδωσε δυο ασίστ. Mε το εθνόσημο έχει 105 εμφανίσεις, με 15 γκολ και 21 ασίστ, ενώ είχε αγωνιστεί τόσο στο EURO 2016 όσο και στο τελευταίο που έγινε το 2021 αντί για το 20209, λόγω Covid-19.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα