Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ είναι ήδη στη Βαρκελώνη - Ποια θα είναι η αμοιβή του

Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ είναι ήδη στη Βαρκελώνη - Ποια θα είναι η αμοιβή του

Newsroom
Χάνσι Φλικ

bet365

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη αποδεχόμενος μικρότερο μισθό, αλλά αποζημιώνεται με υψηλά βραβεία bonus επίτευξης στόχων.

Ο Χάνσι Φλικ βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη. Μόλις ο Τσάβι λύσει το συμβόλαιό του, η Μπαρτσελόνα θα επισημοποιήσει την πρόσληψη του Γερμανού προπονητή για τις επόμενες δύο σεζόν. Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έχει ήδη προσγειωθεί στην πόλη με σκοπό να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να παρουσιαστεί, αν και καταρχήν δεν θα γίνει κανονική συνέντευξη Τύπου, αλλά θα παρευρεθεί στα επίσημα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου και ελάχιστα άλλα.

Φυσικά, πρόθεσή του είναι να συναντηθεί με τον πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα και τον αθλητικό διευθυντή, Ντέκο, για να αρχίσουν να σχεδιάζουν τη σεζόν. Όσον αφορά το νέο του συμβόλαιο, σύμφωνα με πληροφορίες της AS, ο Φλικ έχει αποδεχθεί σχετικά χαμηλές αποδοχές -περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά- που αντισταθμίζονται από πολύ υψηλές απολαβές σε περίπτωση που επιτευχθούν τίτλοι.

Κατ' αρχήν, ο Γερμανός προπονητής θα προσθέσει ένα εκατομμύριο επιπλέον στον μισθό του αν καταφέρει να κατακτήσει το Champions League και 750.000 ευρώ αν κατακτήσει τη LaLiga. Αυτή η φόρμουλα ίσχυε ήδη και για την κατάκτηση της LaLiga. Επιπλέον, και λαμβάνοντας υπόψη τον οικονομικό περιορισμό του συλλόγου, ο Γερμανός προπονητής φτάνει στη Βαρκελώνη με μόνο δύο βοηθούς και την επιλογή της ενσωμάτωσης ενός τρίτου, ο οποίος θα διευκολύνει την προσαρμογή του στο ισπανικό ποδόσφαιρο - η κύρια επιλογή, σύμφωνα με την AS, είναι ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Μία από τις πρώτες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει ο Φλικ, είναι η προετοιμασία. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Ιουλίου - η αρχική ημερομηνία αναβλήθηκε κατά δύο ημέρες - αλλά ο σύλλογος ελπίζει να μιλήσει με τον νέο προπονητή για να επισημοποιήσει την ημερομηνία που η ομάδα θα επιστρέψει στα πιτς, λαμβάνοντας υπόψη την προϋπόθεση ότι Euro και το Copa América θα αναγκάσουν τον Φλικ να δουλέψει τις πρώτες μέρες ουσιαστικά με το τιμ του και σχεδόν χωρίς μέλη της πρώτης ομάδας.

Επίσης μια άλλη από τις πρώτες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει ο νέος προπονητής είναι η περίπτωση του Σέρτζι Ρομπέρτο. Με τον Τσάβι, η ανανέωση του αρχηγού ήταν απολύτως εγγυημένη, αλλά με τον Φλικ θα πρέπει να περιμένουμε να μάθουμε ποια είναι τα σχέδιά του σχετικά με τον βετεράνο άσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα