Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μόντριτς υπογράφει νέο συμβόλαιο

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μόντριτς υπογράφει νέο συμβόλαιο

Newsroom
Η Ρεάλ θέλει τον Λούκα Μόντριτς και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη

bet365

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Λούκα Μόντριτς παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο την επόμενη εβδομάδα.

Η νίκη του Σαββάτου στον τελικό του Champions League επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να ήταν η τελευταία παράσταση του Τόνι Κρόος ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Λούκα Μόντριτς.

Ο 38χρονος, παρά το γεγονός ότι ήταν αναπληρωματικός στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2023/24, είναι διατεθειμένος να παρατείνει την παραμονή του για άλλους 12 μήνες παρά τις πιο συμφέρουσες οικονομικά προσφορές που είχε στο τραπέζι του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κροάτης μέσος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο την επόμενη εβδομάδα.

Η τελική συνάντηση θα γίνει με τον πρόεδρο των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

 

Τονίζεται δε ότι ο Μόντριτς δεν ενδιαφέρθηκε για τα χρήματα καθώς απέρριψε δύο μεγάλες οικονομικά προτάσεις προκειμένου να παραμείνει «κάτοικος» Μπερναμπέου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα