Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπαπέ αποκάλυψε πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Βασίλισσα (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπαπέ αποκάλυψε πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Βασίλισσα (vid)

Μπαπέ

bet365

Απόψε αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Κίλιαν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον ίδιο τον Γάλλο σούπερ σταρ!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει πλέον για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Κίλιαν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης! Μια ανακοίνωση η οποία ωστόσο δεν αναμένεται να αργήσει και πολύ.

Σύμφωνα από τα επίσημα χείλη του Γάλλου σούπερ σταρ, η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοινωθεί απόψε, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Εμάνουελ Μακρόν επισκέφτηκε την αποστολή της εθνικής Γαλλίας που προετοιμάζεται για το EURO 2024 και ρώτησε τον Μπαπέ για τη μεταγραφή του στη Βασίλισσα.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας μίλησε με τον 26χρονο σούπερ σταρ των «τρικολόρ» και τον ρώτησε πότε θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τον Μπαπέ να του απαντά ότι απόψε η Ρεάλ θα επισημοποιήσει τη μεταγραφή του!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα