Ρονάλντο: Θέλει να φέρει το «μοντέλο» της Ρεάλ Μαδρίτης στην Αλ Νασρ με Νάτσο, Κασεμίρο και Ιέρο

Newsroom
ronaldo

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιτρέπεται να φλερτάρει με την ήττα, κάτι που ζει στο πετσί του φέτος με την Αλ Νασρ. Έτσι ο Πορτογάλος θέλει να φέρει ορισμένους έμπειρους...πρώην της Ρεάλ στο Ριάντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Marca» η ιδέα του CR7 είναι να μεταφέρει μέρος αυτού που είναι η Ρεάλ Μαδρίτης στο Ριάντ καθώς δεν μπορεί να πάρει μαζί του το Μπερναμπέου ή τον πρόεδρο, θέλει να περιβάλλεται από τους πρώην συμπαίκτες του. Ο τελευταίος παίκτης που έχει ζητήσει είναι ο Νάτσο Φερνάντες, πρώην αρχηγός των Μπλάνκος, ο οποίος θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα.

Ο Νάτσο αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή για να κλειδώσει την άμυνα της Αλ Νασρ .Με το ποδοσφαιρικό του μέλλον να είναι αβέβαιο και με την σκέψη να μετακομίσει στις Ηνωμένες πολιτείες να απομακρύνεται ο CR7 πρέπει να πιάσει δουλειά. Το έργο του μόνο εύκολο δεν το λές .

Η«Marca» αναφέρει ότι ο Φερνάντο Ιέρο, θρύλος της Ρεάλ, θα αποτελέσει μέρος της αθλητικής δομής ενός συλλόγου που, αν και έχει αναπτυχθεί από την άφιξη του πρώην νικητή της Χρυσής Μπάλας, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του και γι' αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να αποκτήσει ο σύλλογος μια ισχυρή ραχοκοκαλιά στα γραφεία της.

Ο Κασεμίρο είναι ακόμα ένας παλιός συμπαίκτης που φαίνεται να έχει προσεγγίσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η σεζόν που πέρασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δύσκολη και μπορεί να θέλει να αλλάξει περιβάλλον. Η Αλ Νασρ ίσως αποτελέσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, δίπλα στον φίλο του.

Το καλοκαίρι προβλέπεται μακρύ και τις επόμενες ημέρες θα δοθεί το σήμα εκκίνησης για μια νέα μαζική εισροή αστέρων στην Σαουδική Αραβία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα