Μπαπέ: Η ανεκμετάλλευτη συλλογή αυτοκινήτων λόγω... διπλώματος

Newsroom
Μπαπέ

bet365

Η συλλογή αυτοκινήτων του Μπαπέ προκαλεί... δέος, όμως ο ίδιος δεν «καίγεται» να τα οδηγήσει, αφού δεν διαθέτει δίπλωμα.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ύστερα από χρόνια προσμονής έγινε κάτοικος Μαδρίτης για λογαριασμό της Ρεάλ. Η παρουσίαση του θα γίνει τον Ιούνιο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όμως στο γήπεδο θα τον πάει ο... οδηγός του, μιας και ο ίδιος δεν οδηγεί.

Ο 25χρονος σούπερ σταρ διαθέτει εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων, μεταξύ άλλων τη Ferrari 488 Pista, η οποία είναι περιορισμένης διαθεσιμότητας. Στο γκαράζ του θα βρει κανείς, το Volkswagen Multivan που κοστίζει 80.000 ευρώ, όπως επίσης και μία Mercedes-Benz-v-class που κοστίζει 134.000 ευρώ. Ωστόσο, η συλλογή αυτή δεν αποτελεί κίνητρο για τον Μπαπέ να βρεθεί σε... σχολή οδηγών για να πάρει το δίπλωμα.

Βλέπετε, η Παρί τον είχε... κακομάθει, αφού στα 18 του χρόνια είχε προσωπικό οδηγό και σωματοφύλακα. Ο οδηγός θα έμενε μέχρι να βγάλει ο Μπαπέ δίπλωμα και όπως φημολογείται η ομάδα του είχε κανονίσει μαθήματα οδήγησης, στα οποία όμως δεν πήγε ποτέ.

Στο παρελθόν ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του να οδηγήσει, μιας και απόλυτη προτεραιότητα του είναι το ποδόσφαιρο.



@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα