Ζιντάν: «O Μπαπέ θα τους ξεπεράσει όλους»

Ζιντάν: «O Μπαπέ θα τους ξεπεράσει όλους»

Newsroom
Ζιντάν

bet365

Ο Ζινεντίν Ζίνταν σε συνέντευξη του μίλησε για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του, Κιλιάν Μπαπέ, δηλώνοντας πως θα τους ξεπεράσει όλους.

Ο Κιλιάν Μπαπέ μετά από χρόνια συζητήσεων και σεναρίων είναι και με τη βούλα κάτοικος Μαδρίτης, με τους Mερένγκες να αναμένουν την παρουσίαση του μετά το EURO 2024.

Η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ είναι κάτι που σχολιάζεται παγκοσμίως και δεν άφησε αδιάφορο τον συμπατριώτη του και πρώην άσσο της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν. Ο 51χρονός τεχνικός ο οποίος έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλώντας «ταραχή» τόσο ως παίκτης με τη μεταγραφή του το 2001 όσο και ως προπονητής το 2016 σχολίασε την μεταγραφή του Μπαπέ βάζοντας ψηλά τον πήχη για τον Γάλλο.

Ο Ζίνταν δήλωσε στο Téléfoot: «Ο Κιλιάν είναι ήδη εδώ, στη θέση του. Θα γράψει ιστορία και πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τους πάντες».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα