Ρεάλ Μαδρίτης: Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μπαπέ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση του Μπαπέ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρουσίαση τον Κιλιάν Μπαπέ στις 16 Ιουλίου στο «Μπερναμπεού» που θα «πλημμυρίσει» από κόσμο.

Η στιγμή που περιμείνουν άπαντες στη Μαδρίτη φτάνει. Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του Μπαπέ από τη Ρεάλ έχει ξεκινήσει και το «Μπερνμπέου» θα πλημυρίσει από κόσμο στις 16 Ιουλίου.

Μπορεί ο Μπαπέ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία για το EURO 2024, που θα ηγηθεί των προσπαθειών της Γαλλίας να φτάσει στην Κορυφή αλλά στη Μαδρίτη σύμφωνα με το RMC έχουν μπει σε ρυθμούς... καλωσορίσματος.

Έπειτα από χρόνια προσμονής ο Κιλίαν Μπαπέ είναι και με τη βούλα «Μαδριλένιος» και το μόνο που μένει πλέον για να ολοκληρωθεί η λαμπρή αυτή μεταγραφή είναι η παρουσίαση του στη Μαδρίτη.

Στις 16 Ιουλίου δύο μέρες μετά τον τελικό του EURO 2024 επρόκειτο να γίνει η παρουσίαση του Γάλλου σούπερ σταρ. Xιλίαδες επρόκειτο να είναι οι φίλαθλοι που θα γεμίσουν το σπίτι της «βασίλισσας» με πολλούς να προδώσουνε ότι ο αριθμός θα ξεπεράσει τους 85.000 που είχαν δώσει δυναμικότατο παρών στην παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο, το καλοκαίρι του 2009!

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα