Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μίτσελ παίρνει τον Νάτσο στη Σαουδική Αραβία

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μίτσελ παίρνει τον Νάτσο στη Σαουδική Αραβία

Νίκος Κικίδης
nacho_real_madrid

bet365

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάτσο, ο οποίος συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με την Αλ Καντσία του Μίτσελ και ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ.

Επόμενος προορισμός... Σαουδική Αραβία για τον Νάτσο! Μπορεί τελικά η Αλ Ιτιχάντ να μην είναι εκείνη που κατέληξε σε συμφωνία μαζί του, αλλά το πρωτάθλημα παραμένει ίδιο.

Σύμφωνα άλλωστε με τη «Marca, η νεοφώτιστη Αλ Καντσία, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα αποφέρει στον Ισπανό ετήσιο μισθό ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ μετά φόρων.

Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα φέρεται να έχει περάσει ήδη τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και η ανακοίνωση της μεταγραφής του ως ελεύθερος από τη Ρεάλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραστικά ο Νάτσο θα αποχωρήσει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια από τους Μαδρλένους, έχοντας φορέσει μονάχα τα λευκά σε ολόκληρη την καριέρα του.

Ακόμα και στη Σαουδική Αραβία ωστόσο θα έχει κάποιον να του θυμίζει την αγαπημένη του Μαδρίτη, μιας και προπονητής του θα είναι ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος παίκτης της Ρεάλ, Μίτσελ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα