Εσπανιόλ: Επέστρεψε στα «σαλόνια» της La Liga η ομάδα του Μπρέιθγουεϊτ

Newsroom
Κόλλησε στο μηδέν η Εσπανιόλ

bet365

Η Εσπανιόλ του Μπρέιθγουεϊτ στη ρεβάνς κόντρα στην Οβιέδο ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) και με τη νίκη 2-0 στη Βαρκελώνη επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Τελικά μόνο μια σεζόν χρειάστηκε να... βολοδέρνει στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας. Η Εσπανιόλ άλλωστε έχει αποδείξει μέσα από την ιστορία της πως ανήκει στη La Liga, εκεί όπου επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας. Βασικός ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Η ομάδα της Βαρκελώνης επικράτησε με σκορ 2-0 επί της Ρεάλ Οβιέδο και ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), εξασφαλίζοντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς ο Χάβι Πουάδο, ο οποίος με δυο γκολ στο 44΄και στο 45+2΄πήρε από το χεράκι την ομάδα του και της χάρισε τη νίκη του προβιβασμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα