Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκαλύφθηκε ο νέος αρχηγός της, καθώς ο Νάτσο πλησιάζει τη Σαουδική Αραβία

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκαλύφθηκε ο νέος αρχηγός της, καθώς ο Νάτσο πλησιάζει τη Σαουδική Αραβία

Newsroom
nacho_real_madrid

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια απόφαση για τον νέο της αρχηγό καθώς ο Νάτσο ετοιμάζεται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Μια μάλλον αναμενόμενη απόφαση πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του αρχηγού της, Νάτσο, αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το COPE, ο Λούκα Μόντριτς επιλέχθηκε ως διάδοχός του, με τον Ντάνι Καρβαχάλ και τον Λούκας Βάσκεθ να αναλαμβάνουν τους ρόλους του υπαρχηγού.

Οι «Μπλάνκος» έχουν μεγάλη εμπειρία στην ομάδα τους, αλλά χάνουν δύο βασικούς παίκτες τον Τόνι Κρόος που αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του και τον Νάτσο που ως free agent αποφάσισε να μετακομίσει στη Saudi Pro League.

Κάπως έτσι το περιβραχιόνιο περνά στο μπράτσο του Μόντριτς, κι οι Μαδριλένοι διασφαλίζουν ότι εξακολουθούν να έχουν έναν ηγέτη στο τιμόνι, καθώς ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Ο Νάτσο αγωνίστηκε 364 φορές με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ένταξή του στην ομάδα το 2012. Σε αυτό το διάστημα, έχει κατακτήσει 6 Champions League, τέσσερις τίτλους La Liga και πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα