Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα βήμα μακριά απ' τη Σαουδική Αραβία ο Χοσέλου

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα βήμα μακριά απ' τη Σαουδική Αραβία ο Χοσέλου

Newsroom
ΧΟΣΕΛΟΥ

bet365

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης και ο σύλλογος υποπτεύεται ότι σκέφτεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», η Ρεάλ Μαδρίτης υποπτεύεται ότι ο Χοσέλου αποχωρεί από τον σύλλογο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία.

Πριν από λίγες εβδομάδες του δόθηκε η επιλογή να συνεχίσει στο Chamartín, είτε μέσω φιλικής συμφωνίας με την Εσπανιόλ (ήταν η προτεραιότητα) είτε πληρώνοντας την οψιόν αγοράς του (μόνο 1,5 εκατομμύριο).

Η απόφαση πάρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως οι μέρες έχουν περάσει και δεν έχει δοθεί απάντηση. Οι υποψίες εντός του συλλόγου έχουν αυξηθεί και πιστεύεται ότι θα ο παίκτης σχεδιάζει να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Φέτος στο «Μπερναμπέου», χωρίς να είναι βασικός, αυτή τη σεζόν είχε πετύχει 18 γκολ, όντας ο τρίτος σκόρερ της ομάδας, μόνο πίσω από τους Βινίσιους (24) και Μπέλινγκχαμ (23). Και μπροστά από τον Ροντρίγκο (17).

Η Εσπανιόλ θα ωφεληθεί από την απόφαση του Χοσέλου. Ο καταλανικός σύλλογος γνωρίζει ότι ο επιθετικός έχει αυτή την προσφορά και είναι πρόθυμος να τη δεχτεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα