Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Αποχαιρέτησε τον Νάτσο που πάει προς Σαουδική Αραβία

Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Αποχαιρέτησε τον Νάτσο που πάει προς Σαουδική Αραβία

Newsroom
Αποχαιρέτησε τον Νάτσο η Ρεάλ Μαδρίτης, πάει προς Σαουδική Αραβία

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης είπε επίσημα αντίο στον αρχηγό της Νάτσο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Επίσημη μορφή έλαβε το «διαζύγιο» της Ρεάλ Μαδρίτης με τον αρχηγό της Νάτσο. Οι Μαδριλένοι επισημοποίσαν σήμερα την ολοκλήρωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ο 34χρονος ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της «βασίλισσας», μιας κι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του.

Μετά από μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή που πέρασε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και πρόκειται για ένα παιδί που βγήκε από τις ακαδημίες της ομάδας και γέννημα-θρέμα Μαδριλένο, ο Νάτσο πήρε την απόφαση να αλλάξει όχι μόνο ομάδα, αλλά και χώρα και ήπειρο, αφού τα έχει βρει με ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται για την Αλ Καντσία, που ανέβηκε φέτος στην μεγαλύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας κι έχει δείξει διάθεση να ενισχυθεί σημαντικά για να παραμείνει σ' αυτή. Η προσφορά που έκανε στον Νάτσο ήταν ήταν υπέρ το δέον δελεαστική κι έτσι η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι πολύ κοντά.

Ο 34χρονος Ισπανός στόπερ κατέκτησε μεταξύ άλλων έξι Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ισπανίας κι έφτασε τις 364 συμμετοχές με την φανέλα της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα