Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με νέα πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ για τον Νίκο Γουίλιαμς

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με νέα πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ για τον Νίκο Γουίλιαμς

Νίκος Κικίδης
Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει με νέα πρόταση ύψους 65 εκατ. ευρώ για τον Νίκο Γουίλιαμς

bet365

Η Μπαρτσελόνα δεν παρατάει την υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά με νέα πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ προς τη Μπιλμπάο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στη Μπαρτσελόνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στη Βαρκελώνη είναι ξεκάθαρο ποια θέση χρήζει ενίσχυσης.

Όπως τονίζουν στην Ισπανία οι Μπλαουγκράνα έχουν ξεχωρίσει το προφίλ του Νίκο Γουίλιαμς για το αριστερό άκρο της επίθεσης και είναι πρόθυμοι για σκληρές διαπραγματεύσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ήδη η ομάδα της Βαρκελώνης έχει στείλει μια πρώτη πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να απορριφθεί και ήδη ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της. Σύμφωνα με τη «Sport», οι Καταλανοί η πρόταση θα ανέρχεται στα 65 εκατομμύρια ευρώ, με 55 εκατομμύρια ευρώ ως φιξ ποσό και ακόμα δέκα εκατομμύρια υπό τη μορφή μπόνους.

Το πρόβλημα ωστόσο έγκειται στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα θέλει να καταβάλλει το ποσό σε δυο δόσεις, τη στιγμή που η Μπιλμπάο δείχνει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή που υπολογίζεται στα 58 εκατομμύρια ευρώ.

Για αυτό το λόγο μάλιστα οι Μπλαουγκράνα είναι απαισιόδοξοι για τη θετική κατάληξη του deal, ενώ οι μνηστήρες από την Premier League παραμένουν ενεργοί και ετοιμάζουν τις δικές τους κινήσεις για την απόκτηση του Ισπανού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα