Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα στην Αλ Καντσία ο Νάτσο

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα στην Αλ Καντσία ο Νάτσο

Newsroom
nacho_real_madrid

bet365

Στη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νάτσο, με την Αλ Καντσία να ανακοινώνει την άφιξη του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Ήταν γνωστό ότι ο Νάτσο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καντσία. Πλέον είναι και επίσημο. Αφού γνωστοποίηθηκε η αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Νάτσο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας για το EURO 2024, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αλ Καντσία και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αποχωρώντας από την αγαπημένη του Ρεάλ.

Στη Μαδρίτη ο Νάτσο κατάφερε να κατακτήσει έξι Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ισπανίας κι έφτασε τις 364 συμμετοχές με την φανέλα της Βασίλισσας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα