Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα παρελθόν ο Χοσέλου που πάει Κατάρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημα παρελθόν ο Χοσέλου που πάει Κατάρ

Νίκος Κικίδης
Joselu 100

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε κι επίσημα την αποχώρηση του Χοσέλου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ.

Η απόδοσή του στο γήπεδο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη από το... γκελ της μεταγραφής του το προηγούμενο καλοκαίρι. Ενώ η Ρεάλ είχε χάσει απροσδόκητα τον Καρίμ Μπενζεμά επέλεξε για την κορυφή της επίθεσης τον «άσημο» Χοσέλου, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την υποβιβασμένη Εσπανιόλ.

Μερικούς μήνες αργότερα ο Ισπανός αποχωρεί από τη Μαδρίτη, με τους Μερένγκες απόλυτα δικαιωμένους για την επιλογή τους. Από το ρόλο του αναπληρωματικού άλλωστε ο 34χρονος σκόραρε 17 φορές, μοίρασε τρεις ασίστ και χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League με δυο γκολ στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιτελικού απέναντι στη Μπάγερν.

Στο μυαλό τους οι Μαδριλένοι είχαν σκοπό να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αγοράς του από την Εσπανιόλ ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, αλλά ο Ισπανός είχε... άλλα σχέδια.

Η πρόταση της Αλ Γκαράφα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας τον έπεισε να εγκαταλείψει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για χάρη του Κατάρ, κλείνοντας ένα σύντομο αλλά λαμπρό κεφάλαιο.

Η αποχώρησή του μάλιστα έγινε επίσημη από τη Ρεάλ Μαδρίτης που τον αποχαιρέτησε με τον δέοντα τρόπo, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του ευχαρίστησε τη Ρεάλ μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα