Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Η γαλαξιακή παρουσίαση του Γάλλου θα αφήσει εποχή

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Η γαλαξιακή παρουσίαση του Γάλλου θα αφήσει εποχή

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαπέ: Η γαλαξιακή παρουσίαση του Γάλλου θα αφήσει εποχή

bet365

Η παρουσίαση του Κιλιάν Μπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, αφού η «Βασίλισσα» ετοιμάζει κόλπα... γαλαξιακά, σαν αυτά της Τέιλορ Σουίφτ.

Ύστερα από χρόνια σεναρίων ο Κιλιάν Μπαπέ είναι και με τη βούλα παίτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Η στιγμή που όλοι περιμένουν στη «Βασίλισσα» θα έρθει στις 16 Ιουλίου και η παρουσίασή της θα αφήσει εποχή...

Στις 16 του μήνα το «Μπερναμπέου» θα ανοίξει τις εκσυγχρονισμένες πόρτες του για να υποδεχθεί τον 25χρονο σταρ. Ό,τι κι αν συμβεί με τη Γαλλία στη συνέχεια του EURO 2024 η Ρεάλ δεν σκοπεύει να αλλάξει την ημερομηνία, μιας και έχει ήδη πλάνο... γαλαξιακό. Αν οι Μπλε αποκλειστούν, τότε, ο Μπαπέ θα μπορέσει να χαλαρώσει για λίγες ημέρες. Όμως θα χρειαστεί να διακόψει τις διακοπές του για λίγο, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να παρουσιαστεί από τη «Βασίλισσα».

Μαγική πασαρέλα για το νέο αστέρι της Ρεάλ

Τι θα περιλαμβάνει η φαντασμαγορική παρουσίαση; Πασαρέλα σαν αυτή που αντικρίζουμε στις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ. Ο Κιλιάν Μπαπέ θα πατήσει πάνω της με τη λευκή φανέλα και τον αριθμό «9», ενώ 80.000 οπαδοί της ομάδας θα τον αποθεώνουν. Εφέ... φωτιάς θα κάνουν τη νύχτα μαγική!

Ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ θα είναι αυτός που θα τον καλέσει στη σκηνή, ενώ από κάτω θα βρίσκονται οι δεκάδες προσκεκλημένοι. Το απίθανο μάτριξ 360 μοιρών θα προβάλλει εικόνες από την εξαιρετική καριέρα του 25χρονου σούπερ σταρ, κυρίως από το Παγκόσμιο Κύπελλο που κατέκτησε στη Ρωσία πριν από έξι χρόνια.

Επίσης τον ουρανό της Μαδρίτης θα «στολίσουν» εκατοντάδες πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις θα συνοδεύσουν την πρώτη μέρα του Μπαπέ με τα λευκά. Η πρώτη από τις πολλές...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα