Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Λεβάντε ανακοίνωσε τον Ιμπόρα

Newsroom
Ολυμπιακός - Ιμπόρα

bet365

Η επιστροφή του Βιθέντε Ιμπόρα πήρε επίσημη μορφή, αφού η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Την φανέλα της Λεβάντε θα φοράει ο Βιθέντε Ιμπόρα από τη νέα σεζόν, αφού η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την επιστροφή του. Ο 36χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του Conference League.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει φορέσει συνολικά την φανέλα της Λεβάντε 228 φορές στις δύο θητείες που έχει κάνει εκεί (2002-2013 και 2022-2023) και τώρα επιστρέφει μία τρίτη φορά για να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του να επιστρέψει στην La Liga.

Ο Ισπανός μέσος είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και λόγω της επιθυμίας του να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Λεβάντε δεν θέλησε να μπει σε συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, αποχαιρέτησε και τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά μ' ένα συγκινητικό μήνυμα.

Το βίντεο της ανακοίνωσής του:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα