Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Ο Γιορό απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για χάρη της Βασίλισσας

Λενί Γιορό - Λιλ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε στα 60 εκατομμύρια ευρώ με τη Λιλ για τη μεταγραφή του 18χρονου στόπερ Λενί Γιορό, όμως λογάριασε χωρίς την επιθυμία του παίκτη, που έχει... τάξει την καρδιά του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ξιφομαχία» γιγάντων για χάρη του Λενί Γιορό. Ο θαυματουργός 18χρονος στόπερ της Λιλ έχει τραβήξει τα βλέμματα τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος βέβαια δείχνει να έχει πάρει την απόφασή του και έχει... τάξει τον εαυτό του στη Βασίλισσα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η Marca, η οποία μετέδωσε πως ο Γιορό επικοινώνησε την επιθυμία του με τους Κόκκινους Διαβόλους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το «ναι» της Λιλ με τα 60 εκατομμύρια ευρώ που άπλωσε στο τραπέζι της, ωστόσο έφαγε... άκυρο από τον παίκτη που την ενημέρωσε πως η επιθυμία του είναι να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, όμως η Βασίλισσα δεν προτίθεται να φτάσει το ποσό που προσέφερε η Γιουνάιτεντ. Η Λιλ πάντως δεν έχει το πάνω χέρι, αφού σε έναν χρόνο το συμβόλαιο του Γιορό λήγει. Ο ίδιος πιέζει για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ και οι Γάλλοι κινδυνεύουν να τον χάσουν ως ελεύθερο αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τους Μαδριλένους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα