Ρεάλ Μαδρίτης: Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Μπαπέ και ετοιμάζεται για τη φαντασμαγορική παρουσίαση του στο Μπερναμπέου

Ρεάλ Μαδρίτης: Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Μπαπέ και ετοιμάζεται για τη φαντασμαγορική παρουσίαση του στο Μπερναμπέου

Μπαπέ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ πέρασε το πρωί της Τρίτης από τις ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ετοιμάζεται για τη μεγάλη παρουσίαση του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Η μεγάλη ημέρα του Κιλιάν Μπαπέ έφτασε. Ο Γάλλος σούπερ σταρ θα παρουσιαστεί σήμερα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», σε ένα φαντασμαγορικό event που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Βασίλισσας.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η σημερινή παρουσίαση του Μπαπέ θα μείνει στην ιστορία και μάλιστα η αναμενόμενη προσέλευση κόσμου θα σπάσει το ρεκόρ της παρουσίασης του Ρονάλντο το 2009 όταν είχαν παρευρεθεί στο γήπεδο 60.000 άτομα.

Ο 26χρονος σούπερ σταρ πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης και κατά την αποχώρηση του έδωσε μερικά αυτόγραφα και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τους φιλάθλους της Ρεάλ που τον περίμεναν. Ο Μπαπέ αναμένεται να φτάσει σύντομα στα γραφεία της Βασίλισσας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να υπογράψει το συμβόλαιο του και αφού ολοκληρωθούν όλα τα τυπικά, θα μπει μέσα στο «σπίτι» της Ρεάλ για τη μεγάλη του παρουσίαση μπροστά στον κόσμο της Βασίλισσας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα