Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Υπέγραψε ο Κιλιάν Μπαπέ (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης μεταγραφές: Υπέγραψε ο Κιλιάν Μπαπέ (vid)

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Μπαπέ

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και προτού παρουσιαστεί στο κοινό των Μαδριλένων υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το νέο του συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε ο Κιλιάν Μπαπέ αφότου πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Έπειτα από την υπογραφή του και την δέσμευσή του με τους Μαδριλένους μέχρι το καλοκαίρι του 2029, ακολουθεί η παρουσίαση του Γάλλου σούπερ σταρ στους φιλάθλους της ομάδας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, το οποίο έχουν κατακλύσει οι φίλαθλοι της «βασίλισσας» προκαλώντας μάλιστα μέχρι και sold out.

Το ντελίριο που έχει προακλέσει η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στον φίλαθλο κόσμο των Μαδριλένων φαίνεται και από το πρόβλημα που έχει προκληθεί στην διάθεση των φανελών με το όνομα και το νούμερό του, η καθυστέρηση στις παραγγελίες για τις οποίες έχει φτάσει ήδη τις έξι εβδομάδες.

Υπενθυμίζουμε πως η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του είχε βγει στις 3 του Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα