Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Ο Φλικ προτιμά τον Όλμο, αλλά ο Λαπόρτα «ψηφίζει» Νίκο Γουίλιαμς

Νίκο Γουίλιαμς - Ντάνι Όλμο

bet365

Χάνσι Φλικ και Τζουάν Λαπόρτα έχουν, σύμφωνα με τη Sport, διαφορετικές προτεραιότητες όσον αφορά τη μεσοεπιθετική ενίσχυση της Μπαρτσελόνα.

Μετά και την ολοκλήρωση του EURO 2024, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να... γκαζώσει για τη μεταγραφική της ενίσχυση και δίνει προτεραιότητα στον παίκτη που θα μπορέσει να προστεθεί στη μεσοεπιθετική φαρέτρα του Χάνσι Φλικ και να την ανεβάσει επίπεδο.

Με βάση τα ισπανικά δημοσιεύματα μέχρι τώρα, δύο είναι οι «εκλεκτοί» για τους Μπλαουγκράνα, ο Νίκο Γουίλιαμς και ο Ντάνι Όλμο, ωστόσο φαίνεται υπάρχει ένας... μίνι διχασμός εντός του συλλόγου. Όπως μετέδωσε η Sport, ο Γερμανός προπονητής προτιμά τον ποδοσφαιριστή της Λειψίας, κυρίως επειδή εκτιμά την άνεσή του να αγωνίζεται σε αρκετές διαφορετικές θέσεις. Ο Φλικ γνωρίζει πως η Μπάρτσα δεν έχει τους πόρους για πολλές «βόμβες» στο μεταγραφικό παζάρι και θα ήθελε να έχει ευέλικτους παίκτες στη διάθεσή του.

Από την άλλη πάντως, ο Λαπόρτα θέλει πάση θυσία να προσγειώσει τον εξτρέμ της Αθλέτικ. Βλέπει τη μεταγραφή του ως καλύτερη κίνηση ακόμα και από άποψη «εικόνας» του συλλόγου και ως προσωπικό του στοίχημα, δείχνοντας διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα Μπλαουγκράνα. Στο τέλος της ημέρας πάντως, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, θα είναι η απόφαση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, αυτή που θα καθορίσει τα πράγματα όσον αφορά το ποια κίνηση θα γίνει πρώτα. Θεωρείται δύσκολο πάντως, να προχωρήσουν αμφότερες οι περιπτώσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντάνι Όλμο έχει ρήτρα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ (η οποία λήγει στις 20 Ιουλίου) στο συμβόλαιό του με τη Λειψία, ενώ η αντίστοιχη του Νίκο Γουίλιαμς αγγίζει τα 58 εκατομμύρια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα