Ρεάλ Μαδρίτης: Η «τρελή» τιμή πώλησης της φανέλας του Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «τρελή» τιμή πώλησης της φανέλας του Μπαπέ

Newsroom
Μπαπέ Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Οπαδοί, φίλαθλοι, συλλέκτες και γονείς των fans του Κιλιάν Μπαπέ ετοιμάζονται να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για την πρώτη φανέλα του Γάλλου σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «βόμβα» έσκασε και ο Κιλιάν Μπαπέ έγινε - επιτέλους - παίκτης της Ρεάλ, ντύθηκε στα λευκά της Μαδρίτης! Για να ντυθούν με την ίδια εμφάνιση πάντως και οι... κοινοί θνητοί θα πρέπει να επενδύσουν ένα «τρελό» ποσό. Ήδη οι φανέλες του Γάλλου σταρ με το Νο.9 γίνονται ανάρπαστες, όμως οι τιμές τους δεν παύουν να «τρομάζουν».

Αυτή τη στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασίλισσας υπάρχουν ούτε μια, ούτε δύο, αλλά έντεκα διαφορετικές εκδόσεις της πρώτης εμφάνισης, της κλασικής λευκής, της Ρεάλ με το όνομα του Μπαπέ! Αυτές ξεκινούν από τα 80 ευρώ, που είναι η τιμή της... βρεφικής φανέλας, και φτάνουν να αγγίζουν μέχρι και τα 180 ευρώ! Ουσιαστικά, πλέον οι επίσημες εμφανίσεις που μπορεί ένας οπαδός να αγοράσει χωρίζονται στις «authentic» - όπως τις έχει βαφτίσει η Adidas - και στις μη-«authentic». Οι «authentic» ακολουθούν τις υψηλότερες προδιαγραφές, είναι αυτές που φορούν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές στους αγώνες και φυσικά πρόκειται για αυτές που πωλούνται πιο ακριβά.

Για παράδειγμα, μια κοντομάνικη «authentic» εμφάνιση του Μπαπέ κοστίζει 170 ευρώ, ενώ μια... ταπεινή φανέλα του κοστίζει 120 ευρώ. Φυσικά, το κόστος κάθε εμφάνισης μπορεί να εκτοξευτεί περαιτέρω (μέχρι και 195 ευρώ) αν προστεθούν τα σήματα του Champions League ή της La Liga στα μανίκια.

Οι εμφανίσεις του Μπαπέ στη Ρεάλ και οι τιμές τους:

Μπαπέ - Εμφανίσεις Ρεάλ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα