Μπαπέ: «Ανυπομονώ να παίξω για τον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη»

Μπαπέ: «Ανυπομονώ να παίξω για τον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη»

Μπαπέ - Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Το πρώτο του μήνυμα προς τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης απηύθυνε με δημοσίευσή του στα social media ο Κιλιάν Μπαπέ.

Είναι αλήθεια: Ο Κιλιάν Μπαπέ θα φορά από εδώ και στο εξής τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σταρ πραγματοποίησε το παιδικό του όνειρο και έγινε - επιτέλους - ποδοσφαιριστής των Μαδριλένων. Μετά τη φαντασμαγορική του παρουσίαση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» δεν έχασε την ευκαιρία να απευθυνθεί για πρώτη φορά στον κόσμο της Βασίλισσας με δημοσίευσή του στα social media, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, την ανυπομονησία του να αρχίσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

«Μαδριλένοι, Σήμερα ήταν μια αξέχαστη μέρα για μένα και την οικογένειά μου. Πραγματοποιώ το παιδικό μου όνειρο. Τόσα πολλά συναισθήματα!

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ρεάλ. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω για τον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Hala Madrid!», έγραψε στο Instagram ο Μπαπέ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα