Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Βασίλισσα ο Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε θα κάνει το ντεμπούτο του με τη Βασίλισσα ο Μπαπέ

Μπαπέ

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στις αρχές του Αυγούστου θα ενταχθεί στις προπονήσεις ο Γάλλος ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο Super Cup απέναντι στην Αταλάντα.

Ο Κίλιαν Μπαπέ ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στη Ρεάλ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ πέρασε από όλες τις ιατρικές εξετάσεις και αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του, παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Γάλλος αστέρας ωστόσο θα αργήσει λίγο ακόμα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με το «Athletic», οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν αποφασίσει να δώσουν αρκετό χρόνο ξεκούρασης στον Γάλλο σούπερ σταρ ώστε να επιστρέψει στη δράση με γεμάτες τις μπαταρίες του. Ο Μπαπέ δεν θα κληθεί να ενσωματωθεί στην αποστολή της Βασίλισσας στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αντί αυτού θα προπονηθεί για μερικές ημέρες μόνος του και θα ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις στις αρχές του Αυγούστου, όταν θα επιστρέψουν όλη στη βάση της ομάδας στη Μαδρίτη.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, ο Μπαπέ θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ στις 14/08, στο Super Cup με την Αταλάντα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα