Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε και επίσημα ο Μόντριτς μέχρι το 2025

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανέωσε και επίσημα ο Μόντριτς μέχρι το 2025

Newsroom
Μόντριτς

bet365

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Λούκα Μόντριτς έως και το 2025 επισημοποίησε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν πάει πουθενά ο Μόντριτς. Ήταν γνωστό ότι ο Κροάτης χαφ θα συνέχιζε στη Βασίλισσα, ωστόσο πλέον είναι και επίσημο. Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε την οριστική συμφωνία με τον Λούκα Μόντριτς ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της Βασίλισσας μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

Μπορεί ο Τόνι Κρόος να αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ωστόσο ο Κροάτης μέσος δεν θέλησε να βάλει τέλος στην καριέρα του και αφού συμφώνησε με τη Ρεάλ αποφάσισε να συνεχίσει για ακόμα έναν χρόνο στη Μαδρίτη. Ο Κροάτης χαφ βρίσκεται στη Ρεάλ από το 2012 όταν αποκτήθηκε εκείνο το καλοκαίρι από την Τότεναμ έναντι σχεδόν 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 39χρονος έχει αγωνιστεί 534 φορές με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετρώντας 39 γκολ και 86 ασίστ. Με τη Βασίλισσα ο Κροάτης έχει κατακτήσει έξι Champions League, τέσσερα πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, τέσσερα Σούπερ Καπ Ευρώπης και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα