Ατλέτικο μεταγραφές: Φαβορί για την απόκτηση του Όλμο

Ατλέτικο μεταγραφές: Φαβορί για την απόκτηση του Όλμο

Newsroom
olmoo

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσει τον Ντάνι Όλμο, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Ο Ντάνι Όλμο ήταν από του παίκτες κλειδιά για την εθνική Ισπανίας στο EURO 2024 και όπως είναι φυσικό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων για το μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι αυτή που φιγουράρει πρώτη για την κατάκτηση του.

Ο 27χρονος μέσος σύμφωνα με τη «Βild» είναι μια «ανάσα» από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπορεί να ήταν επίσης ψηλά στις μεταγραφικές λίστες της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα όμως σύμφωνα με το γερμανικό ρεπορτάζ οι καταναλοί δεν είχαν τους οικονομικούς πόρους για να διεκδικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Να θυμίσουμε ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Όλμο από τη Λειψία αγγίζει τα 60 εκατομμυρία ευρώ, αναμένεται να απενεργοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας (20/7) και η Ατλέτικο θα πρέπει να λειτουργήσει γρήγορα για να τον αποκτήσει σε αυτό το ποσό. Αν δεν γίνει έτσι, η Λειψία θα αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί το ποσό της μεταγραφής του 27χρόνου μέσου.

Ακόμη αξίζει να αναφερθεί ότι η Ατλέτικο έχει στα «ραντάρ» της και τον Χουλιάν Άλβαρες της Μαντσεστερ Σίτι, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική Αργεντινής που πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America 2024.

Επιμέλεια : Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα