EURO 2024, Ισπανία: Το... πάρτι των παιδικών φίλων του Μικέλ Ογιαρθάμπαλ στην Εϊμπάρ (vid)

Newsroom
ογιαρθαμπαλ

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήρωας του θριάμβου της εθνικής Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έγινε δεκτός με συνθήματα και καπνογόνα στη γενέτειρά του.

Όταν ο Μικέλ Ογιαρθάμπαλαλ πήγε στο... συνηθισμένο του κομμωτήριο στη γενέτειρά του, την Εϊμπάρ, δεν είχε ιδέα τι του επιφύλασσαν οι φίλοι του. Ο αρχηγός της Ρεάλ Σοσιεδάδ βγήκε μετά το κούρεμα με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του, όταν ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο πανό, πλαισιωμένο από αρκετά καπνογόνα το οποίο έγραφε στα βασκικά: «Zorionak Mikel, txapendun». Μεταφρασμένο: «Συγχαρητήρια Μικέλ, πρωταθλητή».

Αυτό ήταν το αυτοσχέδιο πάρτι που έστησε μια ομάδα φίλων του, πίσω στη γενέτειρά του, για να τον τιμήσουν και να τον ευχαριστήσουν για τη συνερισφορά του στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκείνος έκπληκτος χαμογελούσε και ανέβηκε τελικά την πλαγιά του κεντρικού δρόμου της πόλης για να τους ευχαριστήσει για την χειρονομία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο της Εϊμπάρ αναζητά ήδη ημερομηνίες για να διοργανώσει μια μικρή εκδήλωση για να υποδεχθεί το «21» της ισπανικής εθνικής ομάδας, όπως αποκάλυψε στο SER ο δήμαρχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα