Μπαρτσελόνα: Παρέλαση «αστέρων» στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων (vid)

Μπαρτσελόνα: Παρέλαση «αστέρων» στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων (vid)

Newsroom
μπαρτσελόνα φανέλα

bet365

Ο σύλλογος της Μπαρτσελόνα δημοσίευσε ένα βίντεο σχεδόν δύο λεπτών γεμάτο ιστορικές αναφορές και πρόσωπα της ομάδας για να παρουσιάσει τις εμφανίσεις της νέας σεζόν!

Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε τη νέα της φανέλα για τη σεζόν 2024-25 την Πέμπτη (18/07), δημοσιεύοντας ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Περιλαμβάνει πολλές ιστορικές αναφορές που σχετίζονται με τη Μπαρτσελόνα και περιλαμβάνει εμφανίσεις από πολλούς θρυλικούς παίκτες της Μπάρτσα.

Το βίντεο ξεκινά με τον Ροναλντίνιο, σε πρώτο πλάνο, να κάθεται σε ένα αυτοκίνητο φορώντας τη νέα φανέλα. Ο Βραζιλιάνος, το απόλυτο σύμβολο της Μπαρτσελόνα και το πιο αγαπημένο χαμόγελο για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους είναι ο ξεκάθαρος εκφραστής της μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ Μπάρτσα και Βραζιλίας, γεμάτη μαγεία και καλό ποδόσφαιρο.

Το βίντεο μετακινείται από τον Ροναλντίνιο στον Ραφίνια, έναν από τους Βραζιλιάνους της τρέχουσας ομάδας, και από αυτόν στον Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος θα μπορούσε να θεωρεί άξιος κληρονόμος της μαγείας των μεγάλων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου, όπως ο Ροναλντίνιο.

Με άλλα λόγια, η μετάβαση μεταξύ ενός θρύλου του παρελθόντος, στα είδωλα του παρόντος και του μέλλοντος των culers.

Εδώ το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα