Γιαμάλ: Περνάει σαν... πρίγκιπας τις διακοπές του στην Κω

Γιαμάλ: Περνάει σαν... πρίγκιπας τις διακοπές του στην Κω

Νίκος Κικίδης
Γιαμάλ Ελλάδα

bet365

Ο Λαμίν Γιαμάλ επέλεξε την Κω ως τόπο απόδρασης για τις διακοπές του και μέσα από φωτογραφίες στο Instagram μας έδωσε ένα δείγμα για το πώς περνάει τις μέρες του στη χώρα μας.

Ο Λαμίν Γιαμάλ αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο EURO 2024 ως... έφηβος να εδραιώνουν τη φήμη ως ένα από τα πιο λαμπρά ανερχόμενα αστέρα του αθλήματος.

Μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι αφού πρωτίστως είχε προηγηθεί μια επίπονη σεζόν με τη Μπαρτσελόνα, ο 17χρονος επιθετικός βγήκε επιτέλους σε διακοπές κι επέλεξε για μέρος απόδρασης την Κω!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του στο ελληνικό νησί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με τα καταγάλανα νερά να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το εντυπωσιακό του πρωινό επίσης σε συνδυασμό με τη θέα και τις βόλτες με το σκάφος ήρθαν να... δέσουν σε μια εμπειρία αντάξια του επόμενου «πρίγκιπα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο οποίος περνάει τις μέρες του στη χώρα μας προτού επιστρέψει στη βάση του στη Βαρκελώνη για την προετοιμασία των Μπλαουγκράνα.

Λαμίν Γιαμάλ Ελλάδα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα