Φλικ: «Όλοι στην Μπαρτσελόνα είναι παθιασμένοι, θα ανεβάσω την ομάδα στο επόμενο επίπεδο»

Φλικ: «Όλοι στην Μπαρτσελόνα είναι παθιασμένοι, θα ανεβάσω την ομάδα στο επόμενο επίπεδο»

Newsroom
Φλικ: «Όλοι στην Μπαρτσελόνα είναι παθιασμένοι, θα ανεβάσω την ομάδα στο επόμενο επίπεδο»

bet365

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Μπαρτσελόνα, ο Χάνσι Φλικ στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο πάθος με το οποίο ζουν και αναπνέουν όλοι στο σύλλογο, αποθεώνοντας και τις ακαδημίες.

Ο Χάνσι Φλικ είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, με τον Γερμανό τεχνικό να διανύει τις πρώτες εβδομάδες δουλειάς με τους παίκτες της ομάδες, που τον έχουν αφήσει άκρως ικανοποιημένο.

Σε συνέντευξή του στο Barca One, ο Φλικ αναφέρθηκε στην απόφασή του να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, ξεκαθάρισε τους στόχους που θέτει ως προπονητής των «μπλαουγκράνα», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ακαδημίες του συλλόγου.

«Το ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήρθα αυτό το πάθος και η αφοσίωση που έχουν οι άνθρωποι εδώ, οι οπαδοί, ο πρόεδρος, όλοι. Θέλω να γίνω μέρος αυτού του συλλόγου και να δώσω τα πάντα για να πάω αυτή την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Όταν αποφάσισα να γίνω προπονητής, κοιτούσα την Μπαρτσελόνα, επειδή έπαιζαν φανταστικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να δει κανείς πώς χρησιμοποιούν και εξελίσσουν τους νέους παίκτες, οι οποίοι είναι πραγματικά εξαιρετικοί», τόνισε ο 59χρονος προπονητής.

Ο Φλικ, μάλιστα, σημείωσε πως χρησιμοποιεί το ίδιο ποδοσφαιρικό στυλ με τον Καταλανικό σύλλογο, εξηγώντας ότι έχει δεχθεί επιρροές και από τον Γιόχαν Κρόιφ.

«Το ποδόσφαιρό μου είναι όμοιο με αυτό της Μπαρτσελόνα. Έχω μελετήσει πολύ το ολλανδικό ποδόσφαιρο και τον Γιόχαν Κρόιφ».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως θα κοιτάξει να ενισχύσει το επίπεδο της «Μπάρτσα» ενόψει της νέας σεζόν.

«Η σχέση μου με τον Ντέκο (τον αθλητικό διευθυντή) είναι πολύ καλή, κάνει φανταστική δουλειά. Οι μεταγραφές που θα κάνουμε θα αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας», κατέληξε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα