Κάρλο Αντσελότι: «Όταν με βαρεθεί η Ρεάλ θα σκεφτώ την επόμενη κίνηση στην καριέρα μου»

Κάρλο Αντσελότι: «Όταν με βαρεθεί η Ρεάλ θα σκεφτώ την επόμενη κίνηση στην καριέρα μου»

Newsroom
Ο Κάρλο Αντσελότι

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η ημέρα της αποχώρησής του από το σύλλογο δεν εξαρτάται από αυτόν.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης , Κάρλο Αντσελότι, που τον Ιούνιο πανηγύρισε το 15ο Champions League της «βασίλισσας» μίλησε για το μέλλον του στους μερένγκες αλλά και για την καριέρα του γενικότερα.

Όταν ρωτήθηκε για τον ενδεχόμενο απόσυρσης από το προπονητικό τιμόνι απάντησε ότι θα σταματήσει όταν η Ρεάλ τον βαρεθεί : «Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Όταν η Ρεάλ Μαδρίτης με βαρεθεί, τότε θα πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω στη συνέχεια»

Επίσης αποκάλυψε ότι το ενδεχόμενο να προπονήσει κάποια εθνική ομάδα δεν έχει πολλές πιθανότητες :«Αντιστέκομαι στην ιδέα να γίνω διεθνής προπονητής, γιατί προτιμώ την καθημερινή δουλειά σε επίπεδο συλλόγων».

Τέλος ο 65 χρόνος Ιταλός προπονητής αποθέωσε τον Μπέλιγχαμ για την φετινή αγωνιστική του εικόνα: «Ο Μπέλιγχαμ ήταν μια έκπληξη, αλλά τα εύσημα οφείλονται στα γονίδιά του. Ένας πρωταθλητής είναι πρωταθλητής εξαιτίας των γονιδίων του, η προπόνηση προσθέτει σε αυτό, αλλά είναι τα γονίδια που κάνουν κάποιον έναν πρωταθλητή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα