Νίκλας Φίλκρουγκ: Αρέσει στον Σιμεόνε για αντι-Μοράτα

Φίλκρουγκ

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Νίκλας Φίλκρουγκ να αρέσει στον Τσόλο Σιμεόνε για να καλύψει το κενό του Μοράτα.

Η αποχώρηση του Μοράτα αφήνει κενό στην επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Τσόλο Σιμεόνε βλέπει πως ο Νίκλας Φίλκρουγκ θα μπορούσε να είναι το νέο Νο. 9 της ομάδας.

Σύμφωνα με την AS, ο Γερμανός διεθνής δεν πήρε με καλό μάτι την απόκτηση του Σερού Γκιρασί από τη Ντόρτμουντ, γεγονός που κάνει ευκολότερο το έργο των Ροχιμπλάνκος για να κινηθούν για την απόκτηση του Γερμανού στράικερ.

Ο Φίλκρουγκ μετακόμισε στη Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι για 15 εκατομμύρια ευρώ και σημείωσε 12 γκολ σε 29 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα.

Η Ντόρτμουντ θα μπορούσε να αξιώσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη της. Πάντως, υπενθυμίζουμε ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ενδιαφερθεί και για τον Χούλιαν Αλβάρες της Μάντσεστερ Σίτι. Το δεδομένο είναι πως ο Σιμεόνε θέλει 9άρι. Μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά αυτός που θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης του συλλόγου της Μαδρίτης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα