Ρεάλ Μαδρίτης: Με Μπαπέ παρουσίασε την τρίτη της φανέλα

Ρεάλ Μαδρίτης: Με Μπαπέ παρουσίασε την τρίτη της φανέλα

Μπαπε

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε την πορτοκαλί τρίτη της εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι εκ των πρωταγωνιστών.

Έξι ημέρες μετά την παρουσίαση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε για πρώτη φορά μέρος σε εμπορική καμπάνια της νέας του ομάδας. Για την ακρίβεια ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι εκ των πρωταγωνιστών στο promo video των Μερένγκες για την τρίτη εμφάνιση της νέας του ομάδας και πόζαρε κάνοντας τον κλασικό πανηγυρισμό του.

Η φανέλα θα είναι πορτοκαλί με σκούρες λεπτομέρειες και τις τρεις έντονες ρίγες της Adidas στους ώμους. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φορέσει ξανά πορτοκαλί φανέλα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2013-14.

Στο πλευρό του Κιλιάν Μπαπέ είναι οι Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους, Φερλάν Μεντί, Μπραχίμ Ντίαθ, Καρβαχάλ, Μιλιτάο και η παίκτρια της ομάδας Γυναικών, Κάρλα Καμάτσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα